Formulieren

Online contact leggen

Op deze pagina vindt u verschillende online-formulieren waarmee u contact kunt leggen met Basiskracht. Kies het contactformulier dat het beste bij u past en vul het online in. U krijgt een geautomatiseerd bericht te zien wanneer het online-formulier goed is aangekomen.

Patiënten die zich aanmelden

In geval dat u zich aanmeldt als patiënt bij Basiskracht, krijgt u bericht terug (per email) met de vraag om enkele vragenlijsten in te vullen over de klachten waar u last van heeft. Als u de ingevulde vragenlijsten heeft teruggestuurd, krijgt u een uitnodiging voor een eerste gesprek.

Basiskracht heeft op dit moment geen wachtlijst. U kunt dan ook op korte termijn bij ons terecht! Na ontvangst van uw aanmelding, krijgt u binnen tien werkdagen een uitnodiging met een datum voor een eerste gesprek. 

BINNENKORTSTART ER EEN KORTDURENDE GROEPSBEHANDELING VOLGENS HET KOP-MODEL! Meer informatie is te vinden onder 'Behandelingen/ Kortdurende behandeling volgens het KOP-model'.

LET OP: De wachtlijst per zorgverzekeraar kan verschillen afhankelijk van hoeveel budget uw verzekeraar beschikbaar heeft gesteld. In het pop up scherm dat voorafgaand aan het aanmeldformulier verschijnt staat altijd de meest up to date informatie voor u (mocht er geen pop up scherm verschijnen dan heeft u mogelijk in uw Internetinstellingen het verschijnen van pop ups geblokkeerd).

U kunt deze wachttijd beinvloeden door: 

1. Uw verzekeraar te attenderen op dat zij meer geld beschikbaar moeten stellen aan Basiskracht/ G-kracht, 
2. Over te stappen van verzekeraar (ieder einde van een jaar), 
3. Een restitutiepolis te nemen waardoor u uw keuzevrijheid vergroot (Per verzekeraar kan het verschillen hoeveel u krijgt vergoed). 

Professionals

Professionals die online contact leggen met Basiskracht in verband met overleg over een patiënt, comsultatie, verzoek om nascholing of samenwerking zullen binnen vijf werkdagen een bericht van ons ontvangen.